BUREAU

DEHA kent een klein en slagvaardig ondersteuningsbureau.

 

Dick-Jan Zijda als eerste aanspreekpunt

Dick-Jan is onafhankelijk adviseur in de zorg. Dick-Jan was jarenlang werkzaam voor een regionale netwerkorganisatie van gemeenten, zorgaanbieders en informele organisaties. Hij heeft in veel keukens gewerkt en heeft daarbij veel verschillende soorten projecten begeleid en uitgevoerd, zodat hij als geen andere de benodigde taal spreekt. De persoonlijke drijfveren om met e-health bezig te zijn, hebben te maken met het ziekteproces van zijn vader. Vader en zoon woonden aan de andere kant van het land en even een kopje koffie drinken of elkaar simpelweg even aan raken, was niet altijd mogelijk. Door de inzet van nieuwe techniek kon het gevoel er voor elkaar te zijn toch ervaren worden. Een gevoel dat Dick-Jan ook graag voor anderen mogelijk wil maken.

 

Bert Mulder als inhoudelijke ondersteuning

Bert is practor bij ROC Mondriaan en was lector Informatie, Technologie en Samenleving aan de Haagse Hogeschool (pensioen). Eerder was hij werkzaam als informatieadviseur van de Tweede Kamer. In zijn werk onderzoekt hij hoe de mogelijkheden van ICT zo goed mogelijk ingezet kunnen worden voor maatschappelijke domeinen zoals zorg, overheid en cultuur.

 

Ronald de Jongh is de technisch specialist 

Ronald heeft veel ervaring in het adviseren van klanten bij het definiëren van oplossingen voor hun technische communicatiebehoeften. Hij is specialist in zowel het adviseren over als het implementeren van oplossingen op telecomgebied. Denk hierbij aan bekabeling, tv-ontvangst, internet en telefonie, en service en onderhoud. Ronald was programmamanager en leidde complexe telecomprojecten op infra- en dienstengebied in goede banen. Hij rekent onder meer zorgaanbieders en woningbouwcorporaties tot zijn klanten.